Du er her

Begivenhed NVDACon 2017

Til NVDA-brugere, udviklere, tilhængere, sponsorer og interesserede parter rundt om i verden

NVDA-fællesskabet og NVDACon-arrangørerne vil gerne invitere dig til at deltage i NVDACon International 2017 fra Onsdag d. 19 maj til den 21. maj.

NVDACon (NVDA (Users and Developers Conference) er en årlig forsamling af NVDA-brugere, udviklere, tilhængere og sponsorer over hele verden. Denne online konference er designet til at forbinde brugere og udviklere, høre opdateringer om NVDA-begivenheder, og lade folk se fremtiden for NVDA-skærmlæseren.

2017-konferencen, den fjerde årlige forsamling, vil byde på indlæg fra NV Access, DictationBridge, Google og mange andre, der ikke kan vente med at vise deres lidenskab for NVDA og fællesskabets engagement gennem emner som NVDA-opdateringer, DictationBridge, Chrome, Windows 10 og andre.

Detaljer

  • Dato: D. 19. maj til d. 21. maj
  • Sted: NVDACon TeamTalk Server (nvdacon.org)
  • Keynote: NV Access
  • Konferencetema: Fællesskabets engagement

For yderligere information, besøg
NVDACon

Vi håber, at du kan deltage sammen med os til NVDACon International 2017.

Share

Forfatter: Nicolai Svendsen

Jeg er blind og har en førerhund ved navn Balou. Jeg arbejder frivilligt med det danske arbejde til NVDA, og forsøger selvfølgelig at gøre det så godt som muligt. Jeg ønsker at formidle budskabet om NVDA, og jeg er meget aktiv i fællesskabet. Jeg har brugt NVDA i ni år nu. Jeg er i skrivende stund 27 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.