Du er her

Annoncering af nvda.dk startet

her et par uger inde i 2011 har nvda.dk været annonceret på forskellige postlister, hvor blinde og svagsynede udveksler erfaringer om brug af computer.

Projektet er blevet mødt med nysgerrighed og generel positiv ånd fra en del erfarne skærmlæserbrugere. Så nu gælder det om at få dokumenteret, hvor NVDA har sine fordele og begrænsninger i forhold til den skærmlæser, som alle vi brugere er blevet hjulpet helt uvurderligt af igennem en årrække. Uden JAWS for Windows, som denne skærmlæser hedder, havde vi ikke opnået den adgang til Windows brugerfladen, som vi nyder i dag. Men ingen kan hvile på laurbærrene!

I en tid med åbne standarder, frit tilgængelig kildekode og enorme kommunikationsmuligheder, er det vigtigt, at blinde og svagsynede også får lige muligheder for at nyde godt af den rivende teknologiske udvikling.

Men hvad er reel fremgang, og hvad er varm luft?

Det kan kun afgøres ud fra praktiske erfaringer.

Her på det danske netsted for NVDA, vil vi gerne arbejde på at samle brugererfaringer, så vi kan få et billede af, hvad NVDA bruges til. Del dem meget gerne på postlisten og Facebook-gruppen. Eler send dem direkte via kontaktsiden.

Og bare rolig! Vi offentliggør ikke noget, uden din udtrykkelige tilladelse.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.