Du er her

Glædelig jul fra Dansk NVDA

Det er lidt tid siden der har været et indlæg her på siden, men der er ikke sket det helt store i de sidste måneder indenfor NVDA.

Eftersom året snart er slut, vil Dansk NVDA gerne ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. Året 2017 har været et fantastisk år for NVDA, både med flere donationer, flere brugere, og flere funktioner i selve skærmlæseren. Vi kan nu benytte WIndows 10s egne tekstgenkendelse og endda helt uden ekstra tilføjelsespakker, og vi har nu en god støtte for Microsofts egne webbrowser Microsoft Edge. Vi fortsætter med at bidrage ihærdigt til udviklingen af NVDA, samt NVDAs danske oversættelse.

Med dette i sinde, vil vi gerne meddele at der holdes NVDA-temadag d. 22. januar 2018 på IBOS. Vi tror på at denne temadag vil være banebrydende for det danske arbejde, og vi håber også at modtage meget feedback på vores arbejde. Jeg er selv til stede og holde en workshop om den danske oversættelse af NVDA. Husk at tilmelde jer!

Vi håber at se jer på temadagen.

Share

Forfatter: Nicolai Svendsen

Jeg er blind og har en førerhund ved navn Balou. Jeg arbejder frivilligt med det danske arbejde til NVDA, og forsøger selvfølgelig at gøre det så godt som muligt. Jeg ønsker at formidle budskabet om NVDA, og jeg er meget aktiv i fællesskabet. Jeg har brugt NVDA i ni år nu. Jeg er i skrivende stund 27 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.