James Teh Forlader NVDA

For nogle få dage siden meddelte James Teh, , at han har valgt at forlade NVDA pga. andre muligheder i sin karriere. Disse muligheder vil gøre det muligt for ham at fokusere på tilgængeligt webdesign sammen med Mozilla. Dette gør ham i stand til at bidrage til et mere tilgængeligt web, men han vil ikke længere være en del af NVDA projektet. Han forbliver i bestyrelsen for at hjælpe og advisere vedr. ledelsen af organisationen NV Access, samt bidrag med kode fra sidelinjerne. På grund af det nye job han vil påtage sig er NVDA ikke længere det primære fokus, men hvordan tilgængeligheden kan forbedres på internettet. Her er hvad han har skrevet i en personlig besked.
Den originale besked på engelsk kan findes her.

I dag vil jeg gerne komme med en personlig meddelelse, der er bitter sød. Efter en meget vanskelig overvejelse har jeg besluttet at gå videre fra NV Access. NV Access, NVDA og vores fantastiske samfund har været en så stor del af mit liv i løbet af de sidste 10 år – så meget mere end bare et job – så det var ikke en beslutning, jeg tog med få overvejelser.

Jeg er meget privilegeret at have været i stand til at arbejde fuldtid i mit drømmejob, hvilket gør computere tilgængelige for så mange blinde og synshandicappede mennesker rundt om i verden, som ellers ville gå glip af det. Det har ikke kun givet mig mulighed for at arbejde sammen med min livslange ven Mick Curran – den mand, der oprindeligt tænkte på ideen om at udvikle en gratis skærmlæser. Jeg har dog altid sagt, at arbejde på Mozilla ville være mit andet drømmejob, og for nylig opstod der en mulighed for at gøre det til en realitet. Efter næsten 10 år på NV Access besluttede jeg at det var en mulighed, jeg bare ikke kunne lade mig gå forbi.

Gennem årene med et tæt samarbejde har jeg udviklet et stadigt stærkere tilhørsforhold til Mozilla. Muligheden for at arbejde på Mozilla, med sin sjældne kombination af hengivenhed til offentlig gavn og fantastiske ressourcer, er et perspektiv, der virkelig gør mig spændt. Da nettet fortsætter med at vokse i kompleksitet og omfang, og som browsere udvikler sig i overensstemmelse hermed, når vi et punkt, hvor eksisterende teknikker i både browsere og hjælpeteknologier også skal udvikle sig for at være bæredygtige i fremtiden. Mozilla er et godt sted for mig at udforske og realisere sådanne muligheder. Udover det er jeg meget lidenskabelig over det åbne web, og Mozilla er et fantastisk køretøj, der hjælper med at bevæge webtilgængeligheden fremad.

Selvom jeg ikke vil arbejde for NV Access eller fuldtid på NVDA, vil jeg stadig deltage fra sidelinjen. Jeg vil forblive på NV Access Bestyrelse, der hjælper med at styre og rådgive organisationen på strategisk plan. Jeg bruger stadig NVDA selv, så jeg vil uden tvivl bidrage med den lejlighedsvise patch i min egen tid. Men ud over det vil jeg næsten helt sikkert bidrage til NVDA som en del af mit arbejde hos Mozilla, især i forhold til Firefox og internettet. Dette åbner nogle spændende muligheder for at skubbe web tilgængelighed fremad, fordi jeg har evnen til at lave ændringer i både Firefox og NVDA.

Jeg ønsker at uddele min oprigtige taknemmelighed til alle, der har bidraget til at gøre NVDA til det verdenskørende projekt, det er i dag. At forlade er svært, men det er så meget lettere at vide, at NV Access og NVDA er i yderst kompetente, omsorgsfulde hænder. Mick, Quentin og Reef er et helt fantastisk team, og jeg har været super privilegeret til at arbejde sammen med dem alle. Mat og Tarryn, men sjældent anerkendt, gør et vigtigt arbejde bag kulisserne på vores bestyrelse, der hjælper med at styre organisationen og støtte Mick og mig. Som altid fortsætter det fantastiske NVDA-samfund med at vokse i både tal og styrke, og vi ser flere bidrag (især kode!) Til projektet fra samfundet end nogensinde før. Jeg kan ikke vente med at se, hvilke spændende udviklinger der er i støbeskeen i det næste kapitel i NVDA-historien.

James Teh ønskes hermed held og lykke i fremtiden og med sin nye karriere hos Mozilla. Vi glæder os til at se, hvad han kan bidrage med når det kommer til arbejdet med Firefox og internettet, samt hvordan dette kan påvirke hans bidrag til NVDA-projektet.

Share

Forfatter: Nicolai Svendsen

Jeg er blind og har en førerhund ved navn Balou. Jeg arbejder frivilligt med det danske arbejde til NVDA, og forsøger selvfølgelig at gøre det så godt som muligt. Jeg ønsker at formidle budskabet om NVDA, og jeg er meget aktiv i fællesskabet. Jeg har brugt NVDA i ni år nu. Jeg er i skrivende stund 27 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.