Du er her

Nogle ord fra Joseph Lee

Følgende er en besked fra Joseph Lee, der var sendt ud på diverse lister ang. NVDA, navnligt oversættelseslisten og den generelle NVDA-mailingliste. Joseph Lee er en af kerneudviklerne i NVDA, og opmuntre ofte folk til at bidrage med hvad de kan, uanset om det er feedback eller rettelser til NVDA eller de mange tilføjelser.

Kære NVDA-brugere og det bredere NVDA-fællesskab,

Jeg er Joseph Lee, en af ​​NVDA-kodens bidragydere og en fællesskabsudvidelsesanmelder. På vegne af NVDA-kerne- og tilføjelsesudviklere vil jeg gerne takke dig for din fortsatte støtte til NVDA. Som den udvikler, der er ansvarlig for at lede den meget forventede Python 3-overgangsfase, vil jeg personligt takke dig for fortsatte opmuntringer, feedback og vejledning til at gøre dette overgangsarbejde så nemt som muligt.

Et af de ofte stillede spørgsmål i de sidste par måneder har været, “Er mine favorittilføjelser kompatible med fremtidige NVDA-versioner?” Indtil for et par måneder siden var svaret “ikke mange”; i dag er langt de fleste tilføjelser kompatible med NVDA 2019.3 eller kræver, at du bruger tilføjelsen sammen med NVDA 2019.3. Siden frigivelsen af NVDA 2019.3 beta den 9. december 2019 kommer der flere tilføjelser ombord, især talesynteser som Code Factory’s Vocalizer og Eloquence-pakke, Vocalizer Direct og Expressive stemmer og andre.

Som mange af jer måske ved, er en del af det, der gør NVDA til en stor spiller på området, en række forskellige tilføjelsespakker udviklet af fællesskabet. Siden slutningen af 2018 testede flere udviklere af tilføjelser Python 3-versionen af ​​NVDA internt for at sikre, at deres tilføjelser var klare i tide til NVDA 2019.3. Siden august 2019 blev udviklerne af tilføjelsesprogrammerne opfordret til at gøre deres tilføjelser kompatible, og der er oprettet en side, der indeholder kompatible add-ons for at overvåge udviklingen af dette arbejde, som kan findes som en meddelelse på siden for tilføjelsespakker (https://addons.nvda-project.org/index.da.html).

Som et fælles projekt er NVDA afhængig af fællesskabets deltagelse for at forme sin skæbne. Som en del af dette kan du gøre NVDA 2019.3 stabil og endnu bedre ved at hjælpe med at gøre tilføjelserne kompatible fra den første dag i NVDA 2019.3. Som en del af denne indsats skal du være opmærksom på følgende:

  1. Undgå anmodninger om funktioner i et stykke tid: Jeg ved, at mange af jer gerne vil se en sej ting eller to inkluderet i tilføjelsesprogrammer. Men som jeg bemærkede ovenfor, er NVDA 2019.3 en enorm udgivelse med ændringer som Python 3, der vil påvirke mange tilføjelser. Så indtil den stabile version af NVDA 2019.3 er frigivet for alle, beder jeg dig venligst lade være med at foreslå nye funktioner til tilføjelser, så udviklerne kan fokusere på at gøre deres tilføjelser kompatible og stabile.
  2. Giv feedback rettidigt: Selvom tilføjelsesudviklere vil gøre deres bedste for at sikre, at deres tilføjelser er klar til NVDA 2019.3, kan de ikke dække alle fejl. Hvis du har problemer med tilføjelser, der er specifikke for NVDA 2019.3-ændringer, skal du sende feedback til tilføjelsesudvikleren så hurtigt som muligt. På listen over kompatible tilføjelser finder du ikke kun kompatibilitetsoplysninger for tilføjelser, men også kontaktoplysninger såsom e-mail-adresser til personer, der har udviklet tilføjelserne.
  3. Tilskynd udviklere af tilføjelserne: Udviklerne af disse tilføjelser er ikke superhelte – de er mennesker. Opmuntr dem, mens du giver feedback om deres tilføjelser.

Som fællesskab er vi på denne rejse sammen – NVDA 2019.3 handler om at forberede sig på fremtiden og fungerer som et nødvendigt springbræt for at sikre, at du (brugere) kan have lige adgang til teknologi. Du kan gøre NVDA 2019.3 bedre og virkelig revolutionerende ved at deltage i at sikre, at tilføjelser er klar til det nye år. Mit personlige nytårsforsæt for 2020 er at se 100 procent af alle tilføjelsespakkerne kompatible med NVDA 2019.3 den dag, det frigives for alle. Jeg er sikker på, at vi som samfund kan gøre denne drøm til virkelighed. Fortsæt med det gode arbejde, og test i mellemtiden NVDA 2019.3 beta med tilføjelser og give feedback til diverse udviklere.

Tak skal du have.
Med venlig hilsen
Joseph

Share

Forfatter: Nicolai Svendsen

Jeg er blind og har en førerhund ved navn Balou. Jeg arbejder frivilligt med det danske arbejde til NVDA, og forsøger selvfølgelig at gøre det så godt som muligt. Jeg ønsker at formidle budskabet om NVDA, og jeg er meget aktiv i fællesskabet. Jeg har brugt NVDA i ni år nu. Jeg er i skrivende stund 27 år.

2 meninger om “Nogle ord fra Joseph Lee”

  1. hi. my name is Paul Tulinov. I am a blind NVDA user. I use NVDA 2019.1, the latest version of the free screen reader. also I use windows 8.1. I use synth SAPI 4, voice chatterbox, variant English/Russian. I wait NVDA 2019.3 and I think, that it will ready 13.01.2020. just I know, that NVAcsess will come back 06.01.2019 and they relies NVDA 2019.3.RC1, and 13 of January it will be ready stable version of NVDA 2019.3. I will be very glad, that it will be in these days. thank you very much, good bye!

    1. Hello,

      NVDA 2019.3 won’t be completely finished until perhaps the middle of february. I’m not sure what you were looking for, since this mainly concerns the Danish translation work of NVDA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.