Du er her

NVDA 2021.3 Beta 2 er kommet ud i dag

Hej alle,

Nu er den nyeste beta af NVDA 2021.3 lige landet, men begge betaversioner udkom indenfor en uge af hinanden. Der er en del rettelser til ikke mindst Office.
Det gælder både Word og Outlook, hvor der tidligere har været problemer med brugen af UI Automation. Der er også en ret vigtig rettelse, hvor dokumentet nu ruller automatisk, når du bruger kommandoen “Sig alt” til at læse dit dokument med UI Automation.

En anden glædelig nyhed er, at mange tabeller nu vil blive anset for at være til brug af layout og intet andet, så NVDA vil ignorere disse i Outlook, når du læser meddelelser.

Oversættelsen er i fuld gang, men jeg er desværre lidt bagud. Hvis du kan engelsk, så kan du læse nyhederne her:
What’s new in NVDA 2021.3 Beta 2

Du kan hente betaen her:
Download NVDA 2021.3 Beta 2

Jeg regner med at være færdig før weekenden er omme, og der skrives naturligvis igen, når jeg er helt klar. Jeg har haft lidt for mange andre småprojekter ved siden af. Vi er dog ikke i den endelige periode endnu, hvor strengfrysning er i gang og vi kun har to uger tilbage.

Som altid, så modtages feedback om oversættelsen med kyshånd. Skulle der desuden være andre, der ønsker at bidrage mere direkte til oversættelsesprocessen, så skriv gerne.

Share

Forfatter: Nicolai Svendsen

Jeg er blind og har en førerhund ved navn Balou. Jeg arbejder frivilligt med det danske arbejde til NVDA, og forsøger selvfølgelig at gøre det så godt som muligt. Jeg ønsker at formidle budskabet om NVDA, og jeg er meget aktiv i fællesskabet. Jeg har brugt NVDA i ni år nu. Jeg er i skrivende stund 27 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.