Du er her

NVDA 2022.2 er snart på vej!

Hej alle

Nu hvor sommeren er over os, er der også snart en ny udgave af NVDA på vej! 2022.2 er lige på trapperne.

Den nye version har rettelser til en del ting ang. Java-programmer, lommeregneren i Windows og en del forbedringer i forhold til punktskrift!

Imens vi alle jo kan glæde os til, at NVDA 2022.2 snart udkommer, vil jeg gøre opmærksom på, at vi lige har påbegyndt strengfrysningen for NVDA 2022.2. for dem der ikke kan huske, hvad dette betyder, så er det tidspunktet, hvor du kan komme med forslag til forbedringer af oversættelsen. Der er en deadline, hvor alle oversættelser skal være sendt ind til udviklerne af NVDA, før de kan komme med. Overskrider man datoen, tja…så kommer det faktisk ikke med.

Derfor er dette endnu et opråb til, at man skriver til os via enten kontaktformularen på siden, eller i gruppen på Facebook.

Vi har til d. 13. juli kl. 01.59.

I mellemtiden vil jeg fortsætte oversættelsen. Hvis jeg ikke modtager feedback, må det jo være godt nok. 👌

Share

Forfatter: Nicolai Svendsen

Jeg er blind og har en førerhund ved navn Balou. Jeg arbejder frivilligt med det danske arbejde til NVDA, og forsøger selvfølgelig at gøre det så godt som muligt. Jeg ønsker at formidle budskabet om NVDA, og jeg er meget aktiv i fællesskabet. Jeg har brugt NVDA i ni år nu. Jeg er i skrivende stund 27 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.