Du er her

Nye funktioner siden 2012.1

Ja, så gik der alligevel en rum tid, før der kom lidt nyt her på sitet, men der er stadig liv!! Og download-linket fører fortsat hen til den nyeste version, som nu er 2012.1.

Siden version 2012.1 blev frigivet tidligere i år, er der sket et par meget spændende ting i udviklingen af NVDA.

Den første har med distributionen at gøre. Den aktuelle version er den sidste, der leveres i 2 udgaver. Hvis du nu henter et af de nyeste “snapshots”, behøver du ikke at vælge imellem en version til installering på computer og en til din USB-pen. Under installationen vælger du i stedet, hvor NVDA skal installeres.

Derudover er der tilføjet en funktion til automatisk opdatering af _NVDA. Den slås til og fra under de generelle indstillinger. Og du kan selvfølgelig også manuelt søge efter opdateringer. Det gøres under menupunktet Hjælp.

Det er for omfattende at beskrive hver enkelt forbedring i et blogindlæg, men det sidste, der skal fremhæves her, er henvendt til de brugere, der allerede er gået om bord i preview-udgaven af Windows 8. Du kan installere NVDA her og således få tale på Windows 8. Så vidt det vides, er NVDA den første skærmlæser, der kører under Windows 8. Men du skal også her have fat i et snapshot af NVDA.

Udviklingen fortsætter. Åbn menupunktet Hjælp inde fra NVDA’s menu, som du får frem med NVDA-tast plus “n” og tjek linket “hvad nyt”.

Se under linket her på netstedet for at hente den version, du ønsker.

Og fortæl os andre om dine oplevelser.

God fornøjelse!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.