Du er her

NVDA 2022.4 RC1 er frigivet!

Nu er den nye NVDA 2022.4 snart klar, og der er lige kommet det, der hedder en “release candidate!”

Læs mere: NVDA 2022.4 RC1 er frigivet!

NVDA 2022.4 er snart på vej, og det betyder som sædvanligt, at der er en “release candidate”, der skal ud først. Denne adskiller sig fra betaer, da der i NVDA-betaer godt kan komme nye funktioner og rettelser. I release candidates vil versionen typisk være identisk med den endelige NVDA 2022.4, der udkommer kort efter release candidate. Der foretages typisk kun ændringer, hvis der opstår kritiske fejl undervejs.

Der er bl.a. kommet nye punkttabeller og eSpeak-NG er naturligvis blevet opdateret. Der er også nye kommandoer til brug i tabeller, hvilket du kan læse om. Vi har også inkluderet en hurtigstartguide i brugervejledningen. Traditionen tro, vil dette være at finde i “Nyheder” i menuen på siden.

Hvis du oplever problemer eller har feedback, så kan det dog godt komme med endnu, men forvent at NVDA 2022.4 snart udkommer i sin endelige version.

God fornøjelse!

Share

Forfatter: Nicolai Svendsen

Jeg er blind og har en førerhund ved navn Balou. Jeg arbejder frivilligt med det danske arbejde til NVDA, og forsøger selvfølgelig at gøre det så godt som muligt. Jeg ønsker at formidle budskabet om NVDA, og jeg er meget aktiv i fællesskabet. Jeg har brugt NVDA i ni år nu. Jeg er i skrivende stund 27 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.