Du er her

Danske fora om NVDA

Du kan følge med i det danske arbejde på NVDA via flere kanaler:

Dansk postliste om NVDA

Her finder du et link til den danske NVDA-postliste. Du kan også tilmelde dig direkte her fra siden ved at bruge nedenstående formular.

Skriv din mailadresse:
Når du har afsendt din tilmelding, vil du modtage en mail til bekræftelse af din tilmelding. Dette gøres for at forhindre fejlagtig tilmelding.

Når du modtager mailen, skal du klikke på det nederste link i teksten for at bekræfte din tilmelding. Du får dernæst en besked i din browser om, at du er kommet med på listen.

Dansk NVDA på Facebook

Er du på Facebook, kan du tilmelde dig Facebook-gruppen Danske NVDA-brugere. Hvis du ikke lander direkte i gruppen, kan du fra din side på Facebook skrive “danske nvda” i søgefeltet.

Skærmlæserlisten på Blindsigt

På denne mailingliste diskuterer vi også NVDA, herunder oversættelsen af NVDA, NVDAs funktioner osv.. Bemærk, at denne liste ikke kun begrænses til diskussion af NVDA, men også andre skærmlæsere. Denne mailingliste henvises til herpå siden fordi den danske NVDA-liste desværre ikke er særlig aktiv, så du har muligvis bedre held ved at skrive hertil. Du kan finde listen på siden over Blindsigts mailinglister under overskriften “Skærmlæserlisten”.

Share