Du er her

NVDA 2017.2 RC1 er nu frigivet

Nu er 2017.2 RC1 frigivet. Dette betyder, a der er mulige smårettelser i denne version, og at der vil komme en nyere version af 2017.2 senere i forløbet. Disse versioner kan stadig benyttes, og er for det meste sådan NVDA 2017.2 vil fungere, når den endelige version frigives.
Du kan opdatere din version af NVDA ved at aktivere automatiske opdatering under NVDA-menuen, og ved at vælge generelle indstillinger under menuen indstillinger, eller ved at trykke NVDA+CTRL+G. DU kan også søge efter opdateringer ved at vælge “Søg efter opdateringer…” under Hjælp menuen i NVDAs menu.
For at se, hvad der er nyt, kan du læse det tidligere indlæg her på siden, eller kigge under Hjælp menuen i NVDA når du har opdateret din version af skærmlæseren.
Husk, at hvis du har feedback, fortsæt endelige med at skrive til os. God fornøjelse med den nye version af NVDA!

Share

Forfatter: Nicolai Svendsen

Jeg er blind og har en førerhund ved navn Balou. Jeg arbejder frivilligt med det danske arbejde til NVDA, og forsøger selvfølgelig at gøre det så godt som muligt. Jeg ønsker at formidle budskabet om NVDA, og jeg er meget aktiv i fællesskabet. Jeg har brugt NVDA i ni år nu. Jeg er i skrivende stund 27 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.